29 d’abr. 2011

GARMIN FORERUNNER 110

Un nou "juguet" per a Fred Frontal em va arribar ahir el matí, és el rellotge GPS Garmin Forerunner 110, una maravella tecnològica, que amb un tamany i pes molt reduits i un preu contingut proporciona unes grans prestacions. Tot i ser el rellotge més bàsic dels Forerunner, té practicament tot el que un corredor mitja i avançat poden necessitar: min/km, distància, temps, ritme cardíac (si s'util.litza amb les bandes de pit compatibles de Garmin) i el millor de tot, un curós analisi dels resultats al PC util.litzant les eines de Garmin Connect o bé Garmin Trainning Center, ja fa temps que a Fred Frontal utilitzem eines de medició i analisi posterior amb Garmin Connect i Sportstracklive.

El meu l'he comprat a www.activagps.com a un preu de 134 € amb despeses d'enviament inclòs és la versió sense banda de pit ja que la penso comprar més endevant. Hi ha dos versions més de diferent color una per home i l'altre per dona totes dues amb la banda de pit rigida de Garmin, aquest va ser el motiu per no comprar-la en aquest moment ja que m'interessa la que és tova, més ajustable i petita.


Per a qualsevol dubte no dubteu a preguntar-me.

Us deixo l'últim track que hem fet avui aquest matí i el primer amb el Forerunner 110


27 d’abr. 2011

ROUREDA DE CAN PASCAL 27/04/2011

Genial passeig matinal amb en German, realment ha estat una cursa d'obstacles i sorpreses, després de la presentació i trobada del nou membre de Fred Frontal "el porc Fredi" ens em fet un fart de saltar fils, basses de fang. tolls, fulles seques de la tardor que donaven un carecter relliscos al terreny, pneumàtics antics i branques. Realment espectacular, us deixo algunes fotos per què amb menor mesura també ho disfruteu.

En Fredi!!! el porc de Fred Frontal.


En Fredi i jo, sembla que li agrado...


En Fredi ensumant en German, segurament en busca de barretes energètiques.




Corrent per la Roureda de Can Pascal


25 d’abr. 2011

CAMPRODON - CAPSACOSTA SOTA LA PLUJA 25/04/2011

Avui hem sortit a remullar-nos i a estripar... no era la intenció inicial però em acabat mamant aigua i gràcies als dos picats i cap calents del grup (en Cescu i jo) hem fet una pujada esportiva del Coll de Capsacosta. Perdoneu-nos companys procurarem que no torni a passar. M'encanta la voluntat que té en German...

La pluja no ens ha abandonat durant tot el camí però ha estat al final quan era intensa de veritat.

Bé fins la pròxima apreciats seguidors.




19 d’abr. 2011

17ª MITJA MARATÓ D'OLOT 16/04/2011

Aquest passat Diumenge vam anar a fer la Mitja Marató d'Olot (21.125...? km), components de Fredfrontal: Roger Aulines, Xavier Sala, Josep Junca, Ricard Cabanes, Joan Reyne, Jordi de Sant Pau de Seguries i en Damia de Camprodón. La veritat es que vàrem fer un bon equip. Per en Ricard Cabanes i en Joan Reyne era la primera mitja marató. Crec que van quedar molt contents de les sensacions de la cursa, donar merit als nostres corredors però molt especialment a en Ricard que s'entrena de bona matinada i s'aixeca més aviat que nosaltres ja que començar la feina a les 7.30 hores i en Joan i en Jordi que només tenen 16 anys on acabar ja té molt de merit















1ª TRI-NEU (TRIATLÓ DE MUNTANYA A CANILLÓ ANDORRA) 10/4/2011)


Hola a tothom amb una mica de retard us faig la petita crònica de la triatlo que varem fer els components de Ski Club Camprodón i Fredfrontal el passat dia 10 d'Abril a la localitat de Canillo (Andorra).


Era la primera vegada que tots nosaltres feiem una prova com aquesta. Correr 5 km amb 200 m de desnivell de pujada, 8 km de btt amb un desnivell de 500 m i per acabar esquí de muntanya amb un desnivell de 500 m, sumant un total de 1200 m de desnivell positiu. Les sensacions de la cursa van ser bones. La cursa va estar molt ben organitzada segons opinió nostra. Pot ser per a mi li va falta una mica de tram tècnic amb la btt i l'esquí de muntanya, és un tema que la organització de la cursa ja tindra present per l'any que ve.
Els corredors del Ski Club Camprodon i Fred Frontal que hi vàrem anar: David Torrents, Josep Junca, Jordi Millastre, Cescu Vila i jo mateix Germán Bueso, hi va haver un total de 70 participants a la categoria individual i uns 12 equips de 3 components hi cada un de l'equip corria una de les 3 disciplines. Amb aquets companys val la pena marxar i passar un dia agradable practicant el que ens agrada,..... i el més important disfrutar-ho amb ells.

Classificació del 42 primers

Al final i per acabar d'arrodonir la diada a dos components de l'equip ens vàren tocar al sorteig posterior de la cursa dues jaquetes Gore-tex valorades amb 200 Euros, va ser una jornada rodona.



CAMPRODON - COLL D'ARES X 2 - LA PRESTE 18/04/2011

Ahir va ser un dia dur, d'aquells que et "foten"! Una mala alimentació i dosificació de l'esforç em van portar a un "tortell" que va superar el de Diumenge de Rams del dia anterior. La història va començar amb una ascenció a Coll d'Ares molt tranquil.la disfrutant de la primavera, al arribar a d'alt tenia l'intenció d'anar a Prats però el fet que de tenir algun problema mecànic i al haver-me deixat els recanvis em van fer tornar a Camprodon, abans d'arribar al trencant de Fabert em vaig trobar en Joan Compte i en Roger Reguant que pujaven, de seguida em vaig animar a anar amb ells i les històries des "Burgues" em van animar a continuar amb ells fins La Preste, vaig trigar molt a menjar res i passant Prats de Molló a la tornada ja vaig començar a notar que quelcom em fallava, va ser una ascenció èpica fins a Coll d'Ares amb ganes de fotre la bici per un barranc, però la calma i la lentintud em van portar fins a d'alt. Haig d'agraïr la paciència que van tenir els meus companys. Al final una Coca Cola convidat per ells dos em va revifar a Molló.






14 d’abr. 2011

CAPSACOSTA 14/04/2011

Sortida de 37 km per rodar als plans del Capsacosta, aquest cop només jo i en "Cescu", en German se sentia fatigat després dels entrenaments continuus d'aquesta setmana i la competició de Diumenge passat que de ben segur en German ens en farà cinc centims.




VOLTANT PER RIALS 13/04/2011

Ahir amb en "Cescu" després d'un mes i mig sense correr varem fer un petit recorregut per rials tot esperant la inestabilitat meteorològica prevista pels propers dies.


CAMPRODON - COLL D'ARES 12/04/2011

Seguint amb les sortides de bicicleta avui hem recuperat en Francesc Vila que després de la lesió ja mostra un bon estat de forma, ha estat divertit, fins hi tot hem tingut "atacs"...


CAMPRODON - OLOT - CAMPRODON 11/04/2011

El passat Dilluns varem sortir en Marc "Pei", en Jaume Vila, en Marc Solà i jo a fer la volta de Santigosa - Capsacosta, va ser un dia molt agraït, bon temps, bon paissatge, descensos a "tall de boig" i un bon fart de riure (en Jaume Vila és el nostre humorista de luxe). Ahhh! per cert m'ho deixava imatges espectaculars abans d'arribar a la cantina, degut a la pedregada del dia anterior semblava que Corpus s'hagues avançat uns mesos.




8 d’abr. 2011

CAMPRODON - COLL D'ARES - VILALLONGA DE TER 08/04/2011

Ha estat un dia molt bo!!! Hem anat de Camprodon a Coll d'Ares en German, jo mateix i un convidat molt especial que ens agradaria fitxar si es deixa en Marc Solà, vaja en "Poma" per què ens entenguem.

Ha estat molt entretingut, d'entrada en "Poma" s'ha presentat amb una il.luminació que deixa enrera el concepte que en tenia fins ara, només us haig de dir que tinc els meus dubtes que sigui legal, JA JA JA!!! Hem sortit a un ritme tranquil apretant al arribar a Molló, m'ha sorprès en German cada dia va millor. Una mica més enllà he vist que anava punxat, i no pas de poca estona, ja que sortint de Camprodon ja m'ha semblat que anava una mica fluix de vent. Reparació a l'estil F1 i amunt! Al arribar a Coll d'Ares sessió fotogràfica i caloreta. En German ha hagut de deixar-nos aquí per motius familiars.

En Poma i jo em arribat una mica més avall de Coll d'Ares per pendre unes magnífiques vistes del Canigó. Per acabar a l'alçada d'Espinavell em trobat la noticia de la jornada, amb una temperatura que superava els 12 ºC ens hem trobat un camió escampant sal. Em sembla que sobren els comentaris. Quina manera de malvaratar recursos públics. La noticia ha arribat al Ripollès.info. finalment he acabat acompanyant en Poma a Vilallonga de Ter per tancar el dia.






7 d’abr. 2011

CIRCUIT DE RIALS, TASTANT LA PRIMAVERA 07/04/2011

Avui he sortit tot sol i tard al voltat d'1/4 de 9, genial temperatura, sol i verdor!!! De tota menera el que més m'ha sorprés del recorregut ha estat el pont que porta a la Font de Sant Patllari, podriem dir que és el pont tirabuixo... per cert no hi passeu si no voleu acabar al Ritortell. a les fotografies que adjunto és pot veure una mica l'estat, de tota menera no s'aprecia el tirabuixo en tot el seu esplendor fins que no el veus "in situ". Em sorprèn que no hi hagi un cartell de prohibit el pas!

6 d’abr. 2011

UN PARELL DE DIES A COLL D'ARES 05/04/2011 I 06/04/2011

Seguint la dinàmica d'entrenament ciclista he anat un parell de dies a Coll d'Ares, el dia d'ahir amb en German i avui tot sol. La sortida de sol espectacular. Us deixo algunes imatges.




4 d’abr. 2011

CAMPRODON - PRATS DE MOLLÓ 04/04/2011

Per començar a esmolar les cames de cara a la temporada d'estiu avui he anat a Prats de Molló, la idea inicial era anar a Coll de Sous però la boira m'h0 ha fet repensar. He pujat a Coll d'Ares tranquil.lament uns 53' m'he endinsat dins la boira del Vallspir, haig de confessar que he passat força fred i el temor a una tamborinada no m'ha abandonat fins que he tornat a ser a Coll d'Ares, la pujada de Prats ha estat una mica més esportiva ja que per animar-me a mi mateix he pujat amb el plat de 39 dents.


"Magnífiques vistes mirant cap a Prats desde Coll d'Ares" :P


Desde el Coll de la Sielle

Ja abaix a Prats de Molló, m'ha sorprés l'ambient que hi havia dins la vila.

El cartell que confirma que ens porten anys d'avantatge...

Un altre cop a Coll d'Ares ara amb una mica de re-sol