11 de jul. 2011

RETORNANT A FRED FRONTAL


Després d'unes vacances de blog tornen a la feina, i per començar el primer post serà de l'activitat més recent que em fet, el dia d'ahir va ser molt complert, el matí sortida explosiva fins a Coll d'Ares gairebé batent el meu propi recor en total un temps de 46' 50", no està malament, però haurieu d'haver vist la cara que em va quedar quan em va passar un noi que encara em va treure poc menys de 2', un tal David de Ripoll.

Al arribar cap a supermercat a comprar quelcom per dinar també amb bicicleta, segurament us preguntareu per què escric això però els esdeveniments posteriors fan que tingui vital importància en els fets del dia, vaig deixar les bosses de la compra a d'alt a casa i la bicicleta al Carrer pensant tancar-la poca estona després. El fet és que em vaig despistar i no se per què vaig pensar que ja la tenia tancada, bé en fi continuem...

A la tarda havia quedat amb en Francesc Vila, alies Vilis per anar a fer la travessa de Setcases a Espinavell amb la btt, tot va anar molt bé i en Vilis si vol ja li podem fer un lloc a Fred Frontal. Al cap de munt de la ruta ens varem trobar l'Ismael Colomer i en Joan de la Muralla que anaven cap a Costabona, quina casualitat, sempre trobem gent.

Tot pujant ja per la pista camí de la Balmeta

En Vilis al peu del Costabona

Sota el Costabona amb la bici meva i la d'en Vilis

Al tornar a Camprodon i tancar la bici al garatge una suor freda em va recorrer l'esquena, - Ostres! On és l'Alpinestars? - em vaig dir, em pensava que la tenia tancada però no, immediatament vaig poder veure que havia passat. Me l'han robada!!! Si si a sota casa a Camprodon, l'Alpinestars taronja que faig servir a diari en els meus desplaçaments, el meu mitja de transport. Em vaig emprenyar moltíssim i no em vull resignar per tant si algú la veu que m'ho faci saber.

Jo i la meva Alpinestars al peu del Costabona l'any passat, l'última fotografia que en tinc.

El dia va acabar amb un sopar entre amics i parlant de bicicletes mentre la meva estimada Lourdes escoltava amb cara d'incredulitat pensant: Es que no saben dir res més aquets o que?

f