22 de febr. 2011

V DUATLÒ DE MUNTANYA SANT JOAN DE LES ABADESSES 21/02/2011




El vigatà Francesc Fréixer s'ha imposat a la cinquena edició de la Duatló de Muntanya de Sant Joan que s'ha celebrat aquest diumenge a la zona del parc de l'Estació. Fréixer, amb un temps d'1 h 23' 38'' ha vençut el ripollès Aleix Fàbregas, del Club Triatló Sant Joan, que ha quedat poc més de mig minut del guanyador. El podi en categoria masculina l'ha completa Pau Zamora però a tres minuts del segon classificat.

El club local, el CTSJA, també ha quedat en segona posició per equips. La victòria en aquesta categoria se l'ha endut el CERR Igualada mentre que el CT Granollers ha quedat tercer. L'altre equip de la comarca, l'Ski Club Camprodon, ha aconseguit una meritòria sisena posició. Fer referencia al primer lloc de la classificació de Dolors Folch veteranes femines, campiona de Catalunya de la seva categoria, i tambe de Josep Juncà V2M campió de Catalunya de la seva categoria i un 3º lloc a Jordi Millastre en SUB 23M, tots tres corredors del ski club Camprodon i que apareixen a les fotos superiors.

En dones la victòria ha estat per Mercè Tusell del CN Reus Ploms. Segona ha estat la seva companya Ester Hernàndez mentre que la santjoanina Mariona Càtedra ha completat el podi. Per equips el CTSJA ha estat segon.

La cursa ha tingut el parc de l'Estació com a centre neuràlgic. La primera part ha consistit en una cursa a peu de 5.400 metres (dues voltes a un circuit de 2,7 km), després 20 quilòmetres amb BTT (dues voltes a un circuit de 10 km) i, finalment una darrera passada corrent al circuit de 2,7 km.
Dir també que 4 components de fredfrontal han participat a la Duatlò amb molt bons resultats: Sescu Vila, Jordi Millastre, Isaac Colomer, German Bueso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada