10 de febr. 2011

GRÀCIES VALLDECAMPRODONTV

Aquí tenim la sorpresa que us vaig comentar fa uns dies!!! www.valldecamprodontv.com ens ha fet un video per explicar que som i que fem... millor el veieu no?

FRED FRONTAL TEAM - VALLDECAMPRODONTV.COM from web3.0tv on Vimeo.

Fred Frontal és un grup d'entrenament però també d'àmics, neix a finals de setembre del 2010, arrel d'una conversa amb un grup d'amics que ens agrada anar a correr i practicar diferents esports, durant aquets mesos, el grup s'ha anat consolidant, afegint nova gent i qualitat d'entrenament, al cap d'un temps Dani Rodriguez ens va comentar la ideia de fer un blog www.fredfrontal.blogspot.com ja que així seria més fàcil compartir la nostra experiència. Al blog s'hi poden trobar des dels entrenaments amb el seu respectiu track i cròniques de curses, fins a temes de nutrició, curiositats,...

Fred Frontal sol quedar de 3 a 4 dies durant la setmana de dimarts a divendres a les 6,30 hores del mati i entrenem aproximadament 1 hora diaria, combinant tot tipus d'entrenaments però sobretot buscant el bon ambient i disfrutar de l'activitat.

I res mes si no animaros a la gent que us agrada l'esport per engrescar-vos a venir a sortir amb Fred Frontal i disfrutar de les maravelloses sortides de sol de la Vall de Camprodon.

També podeu contactar amb nosaltres a l'adreça de correu fredfrontal@gmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada