13 de des. 2011

ESQUÍ DE MUNTANYA CANAL D'EN "PETXU" 10-12-2011
























































"Petxu com es diu aquesta canal.....?"....La canal d'en Petxu aixins es com varem bateixar la canal.


El dia no va començar molt be, pujant "ximeneies" el nostre amic Pep Junca va caure tota la pala sense poguer aturarse en cap moment, el van veure passar al costat de nosaltres sense poguer fer res de res, la imatge de la seva cara la tenim gravada a la nostre "retina"....... al final es va aturar...... i per el que podia haver passat, no va ser res de res, alguna cremadeta al braç i poca cosa mes, al menys durant el mateix dia amb calent res de res, segur que al dia seguent, el nostre Pep hu notaria mes....al menys es el que en passaria a mi , quan arribem a una edad ja sa sap.......la veritat es que no he tornat a veurel mes desde aquest dissabte, al vam trocar el mateix dia i ens va dir que estaba be.


Despres d'aquest incident vam continuar la sortida, cap al a canal propiament........que encara no sabem com es diu per nosaltres la "canal d'en Petxu".......Joan Pairo, Cescu Vila, Ricard Riera , Paraka, (olot) i jo mateix Germán Bueso......despres del sobresalt, tothom anabam amb una mica mes de compte, per si acas.....de fet despres de veure caure al nostre amic, la "collonamenta" era general.......esmorçar de entrepa al costat frances, .....per remontar seguidament per la cara Nord de Bacivers, a l'entrada de la canal es varem trobar a dos companys de Girona, si tinc memoria es deian Marc i Sito i tots set empreniam junts la pujada de la canal, la neu un pel dura pero millor que la neu de les cares suds, el suficient per que el clau del granpó es claves 2 o 3 cm.


Dels que anabam per la part nostre el que te mes experiencia te es en Petxu, ens va fer un consell abans de sortir:.....!!!nois els granpons ben collats, per que si es desmontan a mitja canal ......!!!!problemes...!!.......no et preocupis Petxu l'hi varem contestar.....adivineu dels que anabam a qui se l'hi van caure......? en deixeu un comentari de qui penseu que l'hi va passar.......!!!!.


Sense cap incident mes vam arribar al cim de Bacivers, desde alla van treure pells i cap avall, fins el llac de Bacivers per despres remontar fins arribar al pas del Bou, tornem a treure pells i baixem direcccio la cafeteria de Marmotes, baixada per l'estadi i finita la sorida, total unes 4 hores i un quart i uns 1000 mts de desnivells acumulats de baixada, a part de la caiguda del nostre amic, un bon dia de ski.






Salud i força neu.......!!!!!!!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada