19 d’abr. 2011

1ª TRI-NEU (TRIATLÓ DE MUNTANYA A CANILLÓ ANDORRA) 10/4/2011)

Hola a tothom amb una mica de retard us faig la petita crònica de la triatlo que varem fer els components de Ski Club Camprodón i Fredfrontal el passat dia 10 d'Abril a la localitat de Canillo (Andorra).

Era la primera vegada que tots nosaltres feiem una prova com aquesta. Correr 5 km amb 200 m de desnivell de pujada, 8 km de btt amb un desnivell de 500 m i per acabar esquí de muntanya amb un desnivell de 500 m, sumant un total de 1200 m de desnivell positiu. Les sensacions de la cursa van ser bones. La cursa va estar molt ben organitzada segons opinió nostra. Pot ser per a mi li va falta una mica de tram tècnic amb la btt i l'esquí de muntanya, és un tema que la organització de la cursa ja tindra present per l'any que ve.
Els corredors del Ski Club Camprodon i Fred Frontal que hi vàrem anar: David Torrents, Josep Junca, Jordi Millastre, Cescu Vila i jo mateix Germán Bueso, hi va haver un total de 70 participants a la categoria individual i uns 12 equips de 3 components hi cada un de l'equip corria una de les 3 disciplines. Amb aquets companys val la pena marxar i passar un dia agradable practicant el que ens agrada,..... i el més important disfrutar-ho amb ells.

Classificació del 42 primers

Al final i per acabar d'arrodonir la diada a dos components de l'equip ens vàren tocar al sorteig posterior de la cursa dues jaquetes Gore-tex valorades amb 200 Euros, va ser una jornada rodona.