10 de nov. 2011

IX DUATLO DE VALLFOGONA DEL RIPOLLES (COMPONENTS FREDFROMTAL)

Hola a tots, si..si..si .. "estem vius" els components de fredfrontal, el que passa es que tots tenim la vida laboral una mica "apretada"....no sera pas per feina,... sino per trobar-la.
Espero que a partir d'ara que hem començat la temporada de duatlons de muntanya poguem mantenir el blog de fredfrontal en marxa amb les curses i les frontalades de matinada.
Tenim el nostre amic Dani amb el "dique seco" desde aqui l'hi desitxem una aviat recuperacio i que aviat estigui amb nosaltres per els matins veien com surt el sol.
Aquest cap de setmana a Vallfogona es va celebrar la novena edicio de la duatlo de muntanya, amb la participació de components de fredfrontal i tambe de SCC, de fet els quatre components de fredfrontal que varem corre, tambe hu fem per SCC, els components son : Jaume Guardia, Pere Plana, Ricard Cabana, Cescu Vila, Roger Aulines, i jo mateix Germán Bueso.
La cursa va estar marcada per el mal temps, tota la cursa va trascorre sota la pluja, els que correu ja sabeu el que significa, ....val mes que quan arribis a casa, la roba la possis amb una galleda amb aigua i sabo perque s'ha estobi, si no vols comprar una nova rentadora.
El circuit de BTT es va retalla degut a aquet fet , de 20 km a 17 km,... el primer tram a peu va ser com sempre de 6 km, i el tram final de 3 km.
Destaca la sisena i divuitena possicio general de Jaume Guardia i Pere Plana..... i tambe d'en Ricard Cabana per la seva magnifica posicio 54º ja que era la seva primera duatlo i casi be tota la cursa de BTT sense freno de arredera,.... te molt de merit amb les condicions del terreny....els demes "camelics "estem del 41º a 46º possicio.
Classificació i temps dels components de fredfrontal i SCC:
Jaume Guardia: 01:51:09........ 6º de la general
Pere Plana: 02:00:17........ 18º de la general
Germán Bueso: 02:15:09........ 41º de la general
Cesc Vila: 02:16:47.........45º de la genaral
Roger Aulines: 02:17:57 ......... 46º de la general
Ricard Cabana: 02:21:15......... 54º de la general

Desde aquet blog de fredfrontal animar-vos a tots els amants d l'esport a que ens acompanyeu els matins a les frontalades de matinada....quan mes siguem mes riurem.
!!!! Apa adeu salud i sobre tot bona temperada de neu!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada